4 Hamers Vergaderclassificatie

Geclassificeerd door de Nederlandse Vergader- en Congresclassificatie met 4 hamers. Getypeerd als een onderscheidende en servicegerichte vergaderlocatie in Utrecht.

Offerte aanvragen
Zalen

OUDLAEN MOET
JE BELEVEN

Faciliteiten

Elke ruimte in Oudlaen Vergaderen heeft direct daglicht en uitzicht op de omgeving zodat de gasten de gehele dag fit blijven. Daarnaast is in elke zaal standaard een projectiescherm met krachtige beamer aanwezig. De opstelling is geheel naar uw persoonlijke wensen aan te passen.

Goede service van de receptiedame (we waren erg vroeg aanwezig). Ook een klacht achteraf is zeer naar tevredenheid afgehandeld.

A. Adriaansen

SEH

Boeking

9

Locatie

9

Ruimte

9

Catering

9

Beste mevrouw Adriaansen, Fijn dat alles naar wens is geweest en dat de klacht achteraf door onduidelijkheid naar tevredenheid is afgehandeld. We zien u graag de volgende keer weer op Oudlaen. Ook bedankt voor uw tijd voor het invullen van de review en de mooie score. Met gastvrije groet, Team Oudlaen!

Erik Van Eeden

Computrain

Boeking

N/A

Locatie

8

Ruimte

10

Catering

10

Beste heer van Eeden, Dank voor deze goed review met mooie cijfers. Fijn om de waardering te ontvangen. Groetjes team Oudlaen!

Goede service

Fijne vergaderzalen en de service is ook erg goed!

Jitske Uijterlinde

Boeking

10

Locatie

10

Ruimte

10

Catering

10

Beste Jitske, Kijk, dat is pas een score!! Bedankt voor deze mooie cijfers. Is wel lastig om te verbeteren! Mooi dat alles naar wens is geweest en bedankt voor je tijd voor deze review. Met gastvrije groet, Team Oudlaen!

Oza

Frank Hugen

Radboudumc

Boeking

10

Locatie

8

Ruimte

9

Catering

5

Beste Frank, Dank voor de ingevulde review. In ons streven naar optimalisatie, willen wij ook onze catering hierin verbeteren. Wij zijn je zeer erkentelijk als je de '5' wil toelichten met de ervaring. Met gastvrije groet, Team Oudlaen

Offerte Aanvraag

Wil je een offerte aanvragen voor een bijeenkomst bij Oudlaen Vergaderen? Vul dan het formulier in en je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)30 273 99 11

Uw gegevens

*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*