4 Hamers Vergaderclassificatie

Geclassificeerd door de Nederlandse Vergader- en Congresclassificatie met 4 hamers. Getypeerd als een onderscheidende en servicegerichte vergaderlocatie in Utrecht.

Offerte aanvragen
Zalen

OUDLAEN MOET
JE BELEVEN

Faciliteiten

Elke ruimte in Oudlaen Vergaderen heeft direct daglicht en uitzicht op de omgeving zodat de gasten de gehele dag fit blijven. Daarnaast is in elke zaal standaard een projectiescherm met krachtige beamer aanwezig. De opstelling is geheel naar uw persoonlijke wensen aan te passen.

Bijeenkomst 05.10.2016 14.00-18.00 uur

Prima, dank voor de goede zorgen!

Hedwig Neefs

STZ

Boeking

8

Locatie

7

Ruimte

8

Catering

8

Beste Hedwig, Graag gedaan, ik zal de goede zorgen doorgeven aan het hele team. Bedankt voor het invullen van de review en graag tot de volgende keer. Met gastvrije groet, Team Oudlaen!

Margriet Klapwijk

Boeking

10

Locatie

10

Ruimte

10

Catering

10

Beste margriet, Zo, Overtuigende cijfers. Bedankt voor de review Met gastvrije groet, Team Oudlaen!

Altijd geweldige Service, cateraar denkt met je mee, mooie zalen en alles is even goed verzorgd. Van mij een dikke 10 hoor!

Susan den Hoedt

DHD

Boeking

10

Locatie

10

Ruimte

10

Catering

10

Werken met prezo

Er mag n koekje. Bij de koffie.

Lieeke Tiel

Peerspekt

Boeking

8

Locatie

8

Ruimte

8

Catering

7

Beste Lieke, Dank voor je review. Prezo kan wel eens tot problemen leiden in verband met de continuïteit van onze Wifi. De opmerkingen over de Wifi-kwaliteit zijn doorgaans positief. Het voorstel om een koekje bij de koffie te presenteren nemen wij mee. Nogmaals dank, Met groet, Team Oudlaen

Offerte Aanvraag

Wil je een offerte aanvragen voor een bijeenkomst bij Oudlaen Vergaderen? Vul dan het formulier in en je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)30 273 99 11

Uw gegevens

*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*