4 Hamers Vergaderclassificatie

Geclassificeerd door de Nederlandse Vergader- en Congresclassificatie met 4 hamers. Getypeerd als een onderscheidende en servicegerichte vergaderlocatie in Utrecht.

Offerte aanvragen
Zalen

OUDLAEN MOET
JE BELEVEN

Faciliteiten

Elke ruimte in Oudlaen Vergaderen heeft direct daglicht en uitzicht op de omgeving zodat de gasten de gehele dag fit blijven. Daarnaast is in elke zaal standaard een projectiescherm met krachtige beamer aanwezig. De opstelling is geheel naar uw persoonlijke wensen aan te passen.

Toplocatie met goede en vriendelijke service en faciliteiten

Elly Duijf

Innovatiekring Dementie

Boeking

9

Locatie

9

Ruimte

9

Catering

9

Beste Elly, Fijn dat de workshop weer een succes is geweest, dit horen we graag. Tot snel op Oudlaen! Met gastvrije groet, Team Oudlaen!

Lectric training

Goed verzorgd en service, net personeel dat goede hulp biedt, catering dik in orde.

Ber Haest

Lectric

Boeking

N/A

Locatie

10

Ruimte

10

Catering

10

Beste Ber, Bedankt voor het invullen van de review. Fijn dat alles naar tevredenheid is geweest en graag tot een volgende keer. Met gastvrije groet, Team Oudlaen!

Erg tevreden!

Prima ontvangst vanmorgen bij de receptie. De zaal was gereed, het was er alleen wat koud. De verwarming deed zijn werk. Alles werkte goed: laptop, scherm, geluid. Voldoende en goede zitruimte voor alle deelnemers. Lekkere koffie, en voldoende water en andere drankjes. Goede lunch. Erg tevreden!

Claudia De Jong

Aeden consulent

Boeking

N/A

Locatie

8

Ruimte

8

Catering

9

Beste Claudia, Fijn dat alles naar wens was en bedankt voor deze uitgebreide review waarin receptie, catering en zaal gewaardeerd word. Altijd leuk voor iedereen om te horen. Met gastvrije groet, Team Oudlaen!

Meeting en flex werk

Gastvrije ontvangst, goede vergaderruimte en mogelijkheden om te kunnen flexwerken in combinatie met het overleg dat ik vandaag heb. Top!

Bieke Geraerts

Rijndam Revalidatie

Boeking

N/A

Locatie

8

Ruimte

8

Catering

8

Beste Bieke, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn dat alles naar wens was en graag tot een volgende meeting bij ons op Oudlaen. Met gastvrije groet, Team Oudlaen!

Offerte Aanvraag

Wil je een offerte aanvragen voor een bijeenkomst bij Oudlaen Vergaderen? Vul dan het formulier in en je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)30 273 99 11

Uw gegevens

*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*