Offerte aanvragen

Catering uit ons eigen restaurant Oudlaen

Alle catering tijdens uw evenement wordt verzorgd door restaurant Oudlaen. Ons enthousiaste keukenteam vult alle wensen in op culinair gebied. Naast de verzorging van lunches, buffetten en fingerfood verzorgen wij ook custom made arrangementen en themabijeenkomsten waarbij de aankleding volledig in eigen beheer wordt uitgevoerd. Duurzaamheid is hierbij nadrukkelijk in beeld.

Espressobar

Een snelle espresso, verse cappuccino of een verleidelijke latte macchiato? Met versgemalen koffiebonen worden deze ter plekke voor je bereid in onze espressobar. Een warme croissant in de ochtend of een heerlijke cupcake in de middag, bij de espressobar vind je een moment om van te genieten. Laat je verrassen door de vele koffierecepten waarmee onze medewerkers, getraind door een gediplomeerde barista, je kunnen verblijden.

Bekijk hier onze kaart

LUNCH

Gezond en lekker lunchen! Verwen jezelf met een heerlijk luxe belegd broodje of stel zelf een frisse en gezonde salade samen. Naast de ruime keuze aan brood en salades zijn er ook warme lunchgerechten. Kom lunchen in het restaurant en kies zelf uit waar je trek in hebt.

Bekijk hier ons lunchmenu
[ Error ]
 

Daarnaast kunt u een kijkje nemen op de website van restaurant oudlaen

Offerte Aanvraag

Wil je een offerte aanvragen voor een bijeenkomst bij Oudlaen Vergaderen? Vul dan het formulier in en je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)30 273 99 11

Uw gegevens

*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*