Offerte aanvragen

banqueting map oudlaen vergaderen

Bekijk hier de mogelijkheden voor lunch, borrel en diner. Mocht u specifieke wensen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen voor een voorstel op maat.

Espressobar

Een snelle espresso, verse cappuccino of een verleidelijke latte macchiato? Met versgemalen koffiebonen worden deze ter plekke voor je bereid in onze espressobar. Een warme croissant in de ochtend of een heerlijke cupcake in de middag, vind je bij de espressobar een moment om van te genieten. Laat je verrassen door de vele koffierecepten waarmee onze medewerkers, getraind door een gediplomeerde barista, je kunnen verblijden.

Bekijk hier onze kaart

LUNCH

Gezond en lekker lunchen! Verwen jezelf met een heerlijk luxe belegd broodje of stel zelf een fris en gezonde salade samen. Naast de ruime keuze aan brood en salades zijn er ook warme lunchgerechten. Kom lunchen in het restaurant en kies zelf uit waar je trek in hebt.

Bekijk hier ons lunchmenu
[ Error ]
 

Daarnaast kunt u een kijkje nemen op de website van restaurant oudlaen


 
 

Offerte Aanvraag

Wil je een offerte aanvragen voor een bijeenkomst bij Oudlaen Vergaderen? Vul dan het formulier in en je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)30 273 99 11

Uw gegevens

*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*