Offerte aanvragen

Over ons

 

Speciaal voor jou staan we met veel plezier klaar! Gastvrijheid is ons motto.

We zijn erg bedreven in het maken van een heerlijke cappuccino (mét flinke schuimkraag) en stellen de lekkerste verse lunchgerechten samen. We vinden het belangrijk om met verse producten te werken en kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we belangrijk. Onze toeleveranciers van versprodukten worden nadrukkelijk gescreend om ons doel op het gebied van milieu en gezondheid na te streven en zodoende een bijdrage te leveren aan onze toekomst.

Oudlaen Vergaderen is onderdeel van Property Works, dat sinds 2009 zowel actief is binnen de zakelijke dienstverlening als de consumentenmarkt, waarbij zij in samenwerking met derden dienstverleningsconcepten aanbiedt binnen Noord West Europa. De ondernemingen van Property Works zijn ondergebracht in een aantal specialistische ondernemingen, zijnde; PW Markets, PW Offices, PW Information technology en PW Leisure.

Oudlaen Vergaderen is geclassificeerd door de Nederlandse Vergader- en Congresclassificatie met 4 hamers, het equivalent van sterren voor de meeting center wereld.

Offerte Aanvraag

Wil je een offerte aanvragen voor een bijeenkomst bij Oudlaen Vergaderen? Vul dan het formulier in en je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)30 273 99 11

Uw gegevens

*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*